talk2us - the net cooperation
 
 
 
 
Euregio.net


Euregio.Net is een allround Internet Service en Webhosting Provider in de Euregio Maas-Rijn met kantoren in Eupen en Wirtzfeld en een modern datacenter met eigen web- en mailservers infrastruktuur in Brussel.

Ons team werkte al sinds 1984 in de electronic publishing industrie. Doorgroeien naar de Internet business was dan ook in 1995 de logische evolutie van onze veelzijdige know-how. Een derde van de tijd van onze medewerkers wordt besteedt aan studeren. Omdat onze klanten gebruik willen maken van onze vakkennis.

Wij zijn aktief in diverse nationale en internationale projekten, bijvoorbeeld als adviseur voor de Europese beroepsopleiding tot e-commerce assistent.

Sinds het prille begin van het Internet in België hebben wij een actieve rol gespeeld bij de ontwikkeling van de Belgische Internet wetgeving als mede oprichter van de internet beroepsvereniging ISPA.  

Daarnaast hebben wij ook aktief meegewerkt aan de ontwikkeling van de "DNS code of conduct" voor een serieuze registratie van Belgische domeinnamen en zetelen wij in de geschillen-commissie van de vzw DNS.BE rondom het kwaliteits-label "Domain-Ethix".

Door onze vele internet-access activiteiten met honderden websites die wij hosten, verkregen wij het nodige inzicht op vastgestelde inbreuken op privacy-recht of rondom computer criminaliteit.  

Nationale bekendheid hebben wij vergaard doordat wij al 7 jaar lang dagelijks weerfoto's uit de Ardennen aanleveren voor het weerbericht op de Vlaamse televisie, hoofdzakelijk vanuit onze kantoren te Wirtzfeld en Eupen.

De viertaligheid van ons team is uiteraard een verdere troef.

www.euregio.net

 
 

top

de - fr - nl - talktous - team - references - archive - contact - impressum - agb - privacy