talk2us - the net cooperation
 
 
 
 
Aan de oorsprong van Talk2Us stond de vaststelling dat de meeste internet-agenturen niet de volle bandbreedte van het internet bedienen kunnen.

Veelal worden websites ontwikkeld door designers, anderen zijn uitsluitend programmeurs of techniekers, maar de weinigste web-ontwikkelaars bieden hun klanten de volledige service van concept over vormgeving tot en met marketing en succes-monitoring aan.

Dat was voor ons de doorslaggevende faktor, om als full service-agentuur het volledige spektrum van internet-diensten aan te bieden:

Concept, design, databanken, hosting, domainbeheer, support, advies bij de e-commerce wetgeving,  bemiddeling bij het aanvragen van mogelijke subsidies, aanmelding bij de zoekmachines, marketing en succes analyse - alles uit een hand met een team ervaren specialisten.Talk2US - dat zijn designers, programmeurs, technici, marketing- en concept-experts. Veel ervaring op verschillende gebieden wordt hier bij elkaar gebracht - ervaring die wij inzetten om tot uw succes bij te dragen.

En omdat internet ook automatisch internationaal betekent, werken wij voor u in het nederlands, frans, duits en engels.

 
 

top

de - fr - nl - talktous - team - references - archive - contact - impressum - agb - privacy